Ambtenaar van het Jaar 2024: Publiek Denken Top 100

Thema's

Thema's

Ambtenaar van het Jaar 2024: Publiek Denken Top 100

Na onze jarenlange participatie in de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing, zijn wij er trots op dat we ook dit jaar als partner van Publiek Denken betrokken zijn bij de Ambtenaar van het Jaar 2024-verkiezing.  

 

Publiek Denken 

Publiek Denken is een netwerkplatform voor kennisoverdracht en het delen van ervaringen tussen overheidsprofessionals. Online en via het magazine kunnen zij van elkaar leren, hun visie op besturen verder ontwikkelen en reflecteren op hun eigen denken en handelen. Zo stimuleert Publiek Denken de persoonlijke ontwikkeling van overheidsprofessionals. Dat sluit natuurlijk helemaal aan op de visie en aanpak van Bestuursacademie Nederland. Daarom vinden we het erg leuk dat wij partner zijn van Publiek Denken en onder andere de Ambtenaar van het Jaar 2024-verkiezing ook dit jaar weer mogelijk kunnen maken.  

 

De Ambtenaar van het Jaar 2024-verkiezing 

In de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar verkiezing worden ambtenaren in de schijnwerpers gezet die een uitstekende prestatie hebben geleverd of een bijzonder verhaal hebben. Wie waren de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakte hen tot een voorbeeld voor anderen? 

Wie volgt Annelies van Eekelen op, projectleider Aanpak energiearmoede bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en mag zich straks Ambtenaar van het Jaar 2024 noemen? Wie inspireert, motiveert en enthousiasmeert door inzet, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid? De Ambtenaar van het Jaar 2024 werkt met passie voor het openbaar bestuur en heeft de maatschappelijke opgave voor ogen. Deze persoon weet intern en extern te verbinden, is resultaatgericht en gaat effectief te werk in een complexe omgeving. 

 

Nomineer een collega  

Tot 20 september 2024, 13.00 uur kunnen ambtenaren hun collega nomineren voor de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar 2024. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de rijksoverheid en decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen) en tussen management, beleid en uitvoerend/ondersteunend. 

Op 19 december aanstaande maakt Publiek Denken tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie Ambtenaar van het Jaar 2024 is geworden. 
 

Dus wie wint de titel Ambtenaar van het Jaar 2024? Dat bepaal jij! Nomineer NU een collega via www.ambtenaarvanhetjaar.nl

Thema's

Thema's