Hogeschool Bestuursacademie: Een jaar vol groei en ontwikkeling

Thema's

Thema's

Hogeschool Bestuursacademie: Een jaar vol groei en ontwikkeling

Precies één jaar geleden kreeg Bestuursacademie Nederland een Hogeschool-status. Sindsdien bieden wij als kennispartner rondom beleid en bestuur een breed scala aan erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen Bestuurskunde, evenals diverse deelprogramma’s. Al onze opleidingen staan onder toezicht van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), wat betekent dat ze voldoen aan strikte kwaliteitseisen en eindkwalificaties. Bij afronding ontvang je dan ook een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland en mag je een officiële HBO Bachelor- of Mastergraad voeren. 

 

Een leven lang leren  

Levenslang leren is niet langer een optie, maar een noodzaak in een steeds veranderende wereld. Onze HBO Bachelor- en Masteropleidingen Bestuurskunde helpen je om up-to-date te blijven in jouw vakgebied en bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om creatieve en vernieuwende oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken in je werk. Met een HBO Bachelor of Master groei je uit tot een expert in je vakgebied of daarbuiten, wat je in staat stelt om: 

  • Jouw keuzes en strategieën beter te onderbouwen; 
  • Makkelijker samen te werken met collega's van andere afdelingen of organisaties; 
  • Jouw doorgroeimogelijkheden en kansen op een leidinggevende functie te vergroten; 
  • Of zelfs een carrièreswitch te maken. 

Kortom, het volgen van een erkende opleiding is zeer waardevol voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Bepaal jouw eigen ontwikkelpad en -snelheid 

Bij Bestuursacademie Nederland bepaal je zelf hoe en wanneer je leert. Een volledige HBO Bachelor van drie jaar of een Master van twee jaar kan ingrijpend zijn, vooral naast werk en een druk privéleven. Daarom kun je bij ons je opleiding stap voor stap afronden. Onze programma's zijn flexibel en bestaan uit deelprogramma’s die je ook los kunt volgen. Dit biedt de mogelijkheid om pauzes in te lassen wanneer dat nodig is, zodat je jouw studie kunt afstemmen op jouw persoonlijke situatie. 

 

HBO Bachelor en Master in kleine stappen 

Onze HBO Bachelor is opgebouwd uit HBO-programma’s van één of enkele vakken, waarin de belangrijkste thema’s en ontwikkelingen in jouw vakgebied worden belicht. Elk programma duurt ongeveer twee maanden, waardoor je snel weer up-to-date bent. Na het succesvol afronden van een HBO-programma ontvang je een diploma dat je vrijstellingen oplevert voor de volledige HBO Bachelor. Zo kun je stap voor stap toewerken naar jouw erkende graad. 

Voor de Master kun je kiezen voor verschillende Masterclasses die elk een specifiek onderwerp behandelen, of voor een Masterprogramma dat bestaat uit twee of vier Masterclasses. Na zes afgeronde Masterclasses of twee tot drie Masterprogramma’s volg je nog een keuzevak en schrijf je een afstudeerscriptie om je volledige Master te behalen. 

 

Ontwikkel jezelf 

We kijken ernaar uit om je verder te helpen bij jouw volgende stap in je carrière en persoonlijke ontwikkeling! Bekijk hier alle opleidingen of neem contact op met onze opleidingsadviseurs om te kijken welke HBO-module, deelprogramma of volledige opleiding het beste bij jouw leerbehoeften past.   

Thema's

Thema's